Csapatépítő helyszín cégeknek Polgáron

konferencia hotel polgár outlet konferencia hotel konferencia helyszín polgár

Csapatépítő helyszín cégeknek Polgáron

A tökéletes csapatépítő helyszín után kutat? Ne keressen tovább: a polgári Outlet Hotel letisztult megjelenésű, modern stílusú rendezvényterme a rendezvény során felmerülő minden igényt kielégít! Szállodánk adottságai kis-és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára egyaránt ideálisak. Magas színvonalú technikai felszereltséggel, komfortos környezettel és szórakozási lehetőséggel várjuk látogatóinkat - kérje tőlünk egyénre szabott ajánlatát!

Csapatépítő helyszín az Outlet Hotelben - tanulás és szórakozás egy helyen

Ahány cég, annyi különböző csapatépítő. Van, ahol inkább a fejlesztésre helyezik a hangsúlyt, van, ahol kifejezetten a szórakozás,a közös élményszerzés a cél, és van, ahol a kettő kombinálására törekednek. Függetlenül attól, melyik kategóriába tartozik is az Ön cége, az Outlet Hotelben megtalálja a számítását: legyen bármi a program, felszerelt konferenciatermünk, wellness részlegünk és éttermünk ideális helyszínt biztosít.

Csapatépítő tréning helyszín: ismerje meg sokoldalú konferenciatermünket!

Szállodánk konferenciaterme 100 négyzetméter nagyságú, ami kisebb és nagyobb események lebonyolításához is optimális méret. Befogadóképessége 70 fő, de 15-50 fős eseményekhez is remek választás. A terem széksorai egyszerűen átalakíthatóak, hogy megfeleljenek az aktuális esemény igényeinek. Mi kisebb létszám esetén általában az U alakot, nagyobb csapatépítő esetén a hagyományos soros elrendezést javasoljuk. Nálunk a tanulás is jó hangulatú környezetben zajlik: a nagy ablakfelületeken rengeteg természetes fény árad be, a teremhez pedig terasz is tartozik, ami remek helyszín a kávészünet kellemes eltöltésére.

Részletek

Méret: 100 m2
Szélesség: 8,25 m
Hosszúság: 11,7 m
Belmagasság: 2,7 m
 

Maximum kapacitás:
70 fő, széksoros elrendezésben
Terasz, előtér
Nagy ablakfelületek
Nappali fény

Technikai felszereltség

Az előadások, tréningek ma már elképzelhetetlenek multimédiás eszközök nélkül: alapvetés, hogy legyen minőségi projektor, jól látható kivetítő, stabil WiFi és hangosítás. Ezek mellett az Outlet Hotelben mindenre gondoltunk, amire csak egy tréning során szükség lehet: tekintse meg részletes felszerelési listánkat!

Technikai felszerelés

Vetítővászon
Flipchart tábla
Pulpitus
Projektor
Projektorállvány

Mikrofon
Hangosítás
Wifi
Hosszabbítók
 

Személyzetünk mindenben segítséget nyújt 

A fentieket természetesen nem Önnek kell menedzselnie: hotelünk személyzete széleskörű tapasztalattal rendelkezik rendezvényasszisztencia terén. Természetes, hogy felszolgálunk és biztosítjuk a vendéglátást - ám emellett a technikai eszközök beüzemelését is nyugodtan csapatunkra bízhatja. A projektor beállításától az eszközök összeköttetésének biztosításáig mindenről gondoskodunk - Önnek csak a csapatépítőre kell koncentrálnia!

Elérhetőségek

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj