Reggeli és félpanziós kínálatunk

Kezdje a napját egy egészséges, tartalmas és ízletes reggelivel! A szálloda bőséges svédasztalos reggeli kínálatában hideg és meleg ételek is találhatóak, hogy vendégeink ízlésük szerint, akár speciális étrendjüknek megfelelően reggelizhessenek.

büféreggeli korlátlan fogyasztással

Ahhoz, hogy jól és egészségesen induljon a nap, az elengedhetetlen vitaminpótlásra is van lehetőség, hiszen zamatos, friss zöldségek és gyümölcsök közül is válogathatnak.

Reggeli kínálatunk a szokásos ételek, friss zöldségek és gyümölcsök, valamint meleg italok mellett saját készítésű szendvicskrémeket, limonádét, kézműves sajtokat, házi joghurtot, frissen sütött péksüteményeket is tartalmaz.

Kellemes környezetben várjuk vendégeinket 7–10 óráig egy finom és kiadós reggelire, hogy kellő energiával indíthassák a napjukat.

Asztalfoglalás

Outlet Hotel Polgár - Reggeli
 Outlet hotel Polgár - Gyümölcs

ELEGÁNS VACSORA

Vacsorakínáltunkat úgy állítjuk össze, hogy minél többféle és gazdagabb ízvilágokat találjanak a klasszikus fogásokat kedvelő és a kísérletező vendégek is. A téli időszakban (a kiemelt karácsonyi és szilveszteri szezont kivéve) 18 és 21 óra között vendégeink a la carte étlapunk kínálatából válogathatnak. A friss, helyben készített hagyományos magyar finomságok mellett helyet kapnak a nemzetközi konyhák fogásai, és igyekszünk időről időre izgalmas újdonságokat is bemutatni vendégeinknek a gasztronómia világából.

Csoportos foglalás (10 fő felett) esetén kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Outlet Hotel Polgár - Kacsacomb

Speciális étrend

Az Outlet Hotelben a vegetáriánus vendégeknek sem kell lemondaniuk a változatos vacsorákról, ha pedig speciális étrendet követ, jelezze érkezéskor munkatársainknak, de megköszönjük, ha a tökéletesebb kiszolgálás érdekében már a foglalásnál jelzi kérését. Koronázza meg napját egy kellemes környezetben elfogyasztott, ízletes svédasztalos vacsorával!

Outlet Hotel Polgár - Reggeli
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj