Top 5 kihagyhatatlan Tisza-tó program a kirándulni vágyóknak

Top 5 kihagyhatatlan Tisza-tó program a kirándulni vágyóknak

Amikor a Tisza-tó környékén keresnénk különböző program lehetőségeket, az első célpont legtöbbször a strandolás szokott lenni. Azonban ezen túl még számos egyéb olcsó és felejthetetlen szórakozásokkal szolgál ez a csodálatos vidék. Nézzük, melyek a legkedveltebb Tisza-tó programok az utazók és kalandvágyók számára!

Tisza-tó program: csónakázás 

 Outlet Hotel Polgár - Tisza-tó program Tiszafüreden

(Forrás: Pixabay.com)

Outlet Hotel Polgár - Tisza-tó program: Tisza-tavi Ökocentrum

(Forrás: Google CCl)

(Forrás: Google CCl)

A Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred bebarangolása is mindenképp megér egy misét – különösen, hogy ott található egy, még az 1700-as években épült gyönyörű református templom, valamint a Magyarok Nagyasszonya Templom is. Ne hagyjuk ki a Bőrműves alkotóházat, és a Kiss Pál múzeumot sem, amelyek szintén emlékezetessé teszik ottlétünket számos látnivalójával. Előbbiben a népi iparművészeti és mindennapi használati tárgyak, íjászati kellékek és mesterségbemutató, míg utóbbiban állandó időszakos kiállítások, ismeretterjesztő programok, valamint a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájház is várják a látogatókat megannyi csodájukkal.

A Tisza-tó program felhozatala kicsik és nagyok számára is remek szórakozást és garantált jókedvet kínál, ezért nem véletlen töretlen népszerűsége a pihenni vágyók körében. Legyen szó egy- vagy többnapos kiruccanásról, Magyarország második legnagyobb tava és környéke biztosan nem okoz majd senkinek csalódást.

Az Outlet Hotel a Tisza-tó szomszédságában, közel az M3-as autópályához található Polgáron. A 4 csillagos hotel szuper kényelmes szobákkal, étteremmel és wellness lehetőséggel várja Önt is, ha szívesen részt venne a felsorolt Tisza-tavi programok egyikén. Foglaljon még ma!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj