Rendezvényterem

konferencia hotel polgár outlet konferencia hotel konferencia helyszín polgár

Rendezvényterem

Az Outlet Hotel ideális helyszín, ha rendezvényterem foglalás előtt áll: stílusos, modern, így hangulatos alapokat biztosít bármilyen programhoz. Rendezvényéhez a komfortos környezet és a teljes körű technikai felszerelés mellett színvonalas cateringet és tapasztalt, mindenben segítséget nyújtó személyzetet is biztosítunk. Kérje egyénre szabott ajánlatunkat még ma!

Sokoldalú rendezvényterem az Outlet Hotelben 

100 négyzetméteres konferencia teremmel rendelkezünk, amely a kisebb, 10-20 fős programok mellett akár 70 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A terem nagy ablakfelületein át egész nap árad a természetes fény: a helyiséghez kapcsolódó terasz pedig kellemes helyszín a szünetek alatti kávézásra, falatozásra, beszélgetésre, levegőzésre.
A rendezvényterem széksorai igény szerint alakíthatók: a kisebb rendezvényekhez az U-alakú elosztást, nagyobb eseményekhez a hagyományos, soros elosztást javasoljuk.

Részletek

Méret: 100 m2
Szélesség: 8,25 m
Hosszúság: 11,7 m
Belmagasság: 2,7 m
 

Maximum kapacitás:
70 fő, széksoros elrendezésben
Terasz, előtér
Nagy ablakfelületek
Nappali fény

Technikai felszereltség: minden adott, amire szüksége 

Ma már szinte minden esemény sikeres lebonyolításához szükség van multimédiás eszközökre. Az Outlet Hotel technikai felszereltség szempontjából is kitűnik a rendezvénytermek kínálatából: az alapvetőnek számító Wi-Fi kapcsolat és flipchart mellett minőségi hangosítást, projektort és minden szükséges kiegészítőt is biztosítunk.

Technikai felszerelés

Vetítővászon
Flipchart tábla
Pulpitus
Projektor
Projektorállvány

Mikrofon
Hangosítás
Wifi
Hosszabbítók
 

Rendezvényasszisztencia felkészült, rutinos személyzettel 

Hotelünk csapata biztosítja, hogy minden gördülékenyen menjen. Profi személyzetünk nemcsak a felszolgálás és a vendéglátás feladatait látja el kifogástalanul, hanem a technikai eszközök működtetését is vállalják. A projektor beüzemelésétől az eszközök összeköttetésének biztosításáig mindent nyugodtan kollégáinkra bízhat - Önnek nincs más dolga, mint jól éreznie magát a rendezvényen.

Kiváló elhelyezkedés

Szállodánk Polgár településen, az M3-as autópálya 175-ös lehajtójánál helyezkedik el, így autóval kényelmesen megközelíthető. Debrecentől, Nyíregyházától és Miskolcról egyaránt 40 percnyi autóútra vagyunk, Egerből és Hatvanból pedig 50-60 perc alatt megközelíthető az Outlet Hotel.

Outlet Hotel rendezvény csomagok

A rendezvényterem és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások nálunk kedvező áron igénybe vehetők! 10 fő feletti rendezvény esetén kiváló ár-érték arányú alap és prémium csomagokat kínálunk. Fél napos és egész napos verziók is elérhetők nálunk, amelyek a cateringet (kávékülönlegességek, harapnivalók és ebéd) is magukban foglalják. Megéri csomagot választani: ha így tesz, a rendezvényterem bérlés 10 fő felett ingyenes!

Elérhetőségek

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj