Széchenyi 2020

Sajtóközlemény

négycsillagos hotel nyitja meg kapuit polgáron

A MONOSTOR INVEST KFT 499.996.000 Ft európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert az Észak-Alföldi Operatív Program „Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése” című, ÉAOP-2.1.2-12 kódszámú pályázati konstrukción. A beruházás eredményeképpen egy modern, minden igényt kielégítő hotel kezdi meg működését - a térségben hiánypótló szolgáltatást nyújtva. A beruházás kilenc fő számára teremt munkahelyet. 

Az Outlet Hotel Polgáron, az M3-as autópálya mentén, az M3 Archeopark és M3 Outlet szomszédságában található. Az 50 szobás hotel konferenciateremmel, étteremmel és kényelmes wellness-részleggel rendelkezik, így ideális mind üzleti, családi és átutazó vendégek számára, illetve alkalmas esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására. A szobák kialakításánál és az elérhető szolgáltatások kínálatánál külön figyelem kísérte a családi és üzleti vendégek igényeit. A konferenciaterem 80 fő befogadására, az étterem 60 fő befogadására alkalmas. A wellness-részleg pedig a gondtalan kikapcsolódást szolgálja. 

A településen szálláshely-hiány tapasztalható, így a fejlesztés eredményeképpen jelentősen emelkedik a vendégéjszakák száma, a turisták tartózkodási ideje és a hotel üzemeltetéséhez 9 fő munkavállaló felvételére kerül sor. A több mint 714 millió forintos beruházáshoz 499.996.000 Ft támogatást nyert el a vállalkozás. 

A kivitelezés időszaka: 2014.02.28 - 2015.12.15.

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását! 

Bővebb információt a www.outlethotel.hu címen érhetnek el.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj