Konferencia hotel

konferencia hotel polgár outlet konferencia hotel konferencia helyszín polgár

Outlet konferencia hotel

Az Outlet konferencia hotel modern, letisztult rendezvényterme ideális helyszín céges szakmai tréningek, csapatépítők és tárgyalások lebonyolítására. Komfortos környezetben, magas színvonalú technikai felszereltséggel kis- és középvállalkozások mellett nagyobb cégek megkeresését is várjuk: kérjen egyénre szabott ajánlatot!

Outlet konferencia hotel

Sokoldalú konferencia helyszín

Konferenciatermünk az Outlet Hotelben 100 négyzetméter nagyságú, ezért kisebb, 15-20 fős, valamint nagyobb események lebonyolításához is remek választás. Tárgyalónk maximális befogadóképessége 70 fő. Előnye a széksoros kialakításában rejlik, amely könnyen az Ön igényeihez alakítható.

A kellemes környezetet a nagy ablakfelületeken beáradó természetes fény és a teremhez kapcsolódó terasz is biztosítja, ahol kávészünetben levegőzésre, falatozásra és beszélgetésre is van lehetőség.

Részletek

Méret: 100 m2
Szélesség: 8,25 m
Hosszúság: 11,7 m
Belmagasság: 2,7 m
 

Maximum kapacitás:
70 fő, széksoros elrendezésben
Terasz, előtér
Nagy ablakfelületek
Nappali fény

Hotel konferencia lehetőséggel: prémium technikai felszerelés

Konferenciatermünk multimédiás eszközökkel is felszerelt, amelyeknek köszönhetően szuper minőségben tarthat előadást, tárgyalást. A kiváló WiFi kapcsolat mellett vetítésre és kihangosításra is van lehetőség.

Az asztalokat és székeket soros vagy U alakban is ki tudjuk alakítani saját preferencia alapján. Kisebb csoportoknak a személyesebb hangulat miatt az U verziót, míg 20-30 fő felett a hagyományos elrendezést javasoljuk a kényelem érdekében.

Technikai felszerelés

Vetítővászon
Flipchart tábla
Pulpitus
Projektor
Projektorállvány

Mikrofon
Hangosítás
Wifi
Hosszabbítók
 

Profi rendezvényasszisztencia

Csapatunk a tréningek, meetingek, tárgyalások és kötetlen hangulatú csapatépítők idején is szakértő segítséget nyújt, legyen szó a projektor beüzemeléséről vagy felszolgálásról, vendéglátásról. A technikai eszközök működtetését, összekötését is nyugodtan kollégáinkra bízhatja, Önnek csak az előadás megtartására kell koncentrálnia.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj