hu

Hortobágy szállás: kényelmes wellnesshotel Polgáron

Régi álma, hogy élőben is lássa hazánk egyik ikonikus építészeti különlegességét, a Kilenclyukú hidat? Szívesen gyönyörködne a Hortobágyi Nemzeti Park gazdag növény-és állatvilágában? Részt venne valamelyik híres helyi programon? Ha bármelyik kérdésre is igen a válasza, valószínűleg Ön is elmerült már Hortobágy szállás lehetőségeinek böngészésében. Szállodánkat, a Polgár városában található Outlet Hotelt jó szívvel ajánljuk figyelmébe: közel vagyunk a nevezetességekhez, és felhőtlen pihenést biztosítunk. Foglaljon nálunk!

Hortobágy szállás: mennyit kell utazni Polgár és Hortobágy látványosságai között?


Az Outlet Hotel Polgár városában található, közvetlenül az M3-as autópálya 175-ös (Polgár/Görbeháza) lehajtójánál - így rendkívül könnyen megközelíthető autóval, az ország bármely pontjáról is indul valaki. Szállodánktól pedig szintén kényelmes autós távolságra találhatók Hortobágy fő nevezetességei. Lássuk, mit is jelent ez pontosan!


Kilenclyukú híd: 45 perc autóval az Outlet Hoteltől
Szálkahalmi tanösvény parkolója: 40 perc
Hortobágy- halastavi kisvasút (innen indul a Hortobágy-halastavi tanösvény is): 45 perc
Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont: 45 perc autóút szállodánktól
Mátai ménes (a Hortobágyi Lovasnapok helyszíne): 48 perc
Malomházi tanösvény kiindulópontja: 1 óra autóval az Outlet Hoteltől
Hortobágyi Vadaspark: 1 óra

Amit nem érdemes kihagyni a környéken


A fent felsoroltak tehát Hortobágy legnépszerűbb célpontjai: mindenképp ajánlott többet is megnézni belőlük, életre szóló élmény lesz! A megfelelő Hortobágy szállás lehetőséget választva pedig egyszerű és kényelmes program néhány nap alatt bejárni őket.


A Kilenclyukú híd rászolgál hírnevére: önmagában is impozáns látvány - a legendás, minden év augusztus 20-án megrendezett Hídivásár idején pedig csak úgy ragyog az érdeklődők “reflektorfényében”. Jelenlegi formájában már 1833 óta áll, előtte fából készült híd volt a helyén. A környék másik kiemelten népszerű programjának, a Hortobágyi Lovasnapoknak pedig a Mátai Ménes ad otthont: a hagyományosan nyár eleji eseményt a látványos lovas bemutatók és az ízletes helyi fogások jellemzik.

Állatkedvelőknek szinte kötelező a Hortobágyi Vadaspark is, ahol megismerkedhetünk a környék gazdag élővilágával: azokkal a fajokkal is, amelyek az ember megjelenése előtt bizonyítottan a területen éltek, de a civilizáció hatására kiszorultak. Ha pedig szívesen húzunk túracipőt, jó szívvel ajánljuk a Hortobágy környéki tanösvények egyikét, ahol gyönyörködhetünk a természetben: ha például a Hortobágy-halastavi tanösvényt választjuk, még a kisvasútra is felülhetünk!

Hortobágy szállás: ezért éri meg az Outlet Hotelben foglalni


Kiváló elhelyezkedés


Az Outlet Hotel ideális szállás Hortobágy környékén: az ország bármely pontjáról könnyedén megközelíthető. Ennek oka, hogy szállodánk közvetlenül az M3-as autópálya 175-ös lehajtójánál helyezkedik el - így ha például Budapest a kiindulópont, 1 óra 45 perc biztonságos autóút után már meg is érkezünk. Emellett a Hortobágy látványosságaitól is kényelmes autós távolságra helyezkedünk el.

Felhőtlen kényelem


Az Outlet Hotel modern, kényelmes és barátságos négycsillagos szálloda, ahol mindenek felett a vendégélmény az első. Kínálatunkban hangulatos lakosztályok, valamint standard és standard 3 fős szobák is helyet kaptak - így akár családdal, akár barátokkal, akár munkatársakkal utazik, minden helyzetben megfelelő megoldást tudunk nyújtani. Szobáinkban minden megvan, ami a felhőtlen pihenéshez szükséges: szabályozható lékondicionáló, LED tv, ingyenes wi-fi, laptop széf, minibár, hajszárító, prémium kozmetikumok… a listát még hosszan folytathatnánk.

Sokoldalú wellness részleg - Hortobágy szállás, extrákkal




Nincs is jobb, mint egy egész napos hortobágyi kirándulás után beülni a jakuzziba, és ellazulva visszaidézni a nap élményeit. Wellness részlegünk a tökéletes relaxálás helyszíne: rendelkezik ellenáramoltatóval felszerelt úszómedencével, aromaolajas szaunával, jakuzzival, valamint pihenőágyakkal felszerelt napozóterasszal is. Így úszhat néhány hosszt, ha éppen az esne jól, tehet vérkeringése és szíve egészségéért egy kellemes szaunázással, pihentetheti fáradt végtagjait a jakuzzi kellemes pezsgésében, jó időben pedig a napozásnak sem kell elmaradnia.

Feledhetetlen gasztronómiai élmények


Kreatív, profi szakács csapatunk gondoskodik arról, hogy az Outlet Hotelben ne csak a pihenés, hanem az ízek is tökéletesek legyenek! Kínálatunkban megtalálhatók a magyar konyha kedvencei mellett a nemzetközi különlegességek is, amelyeket hagyományosan, de mindig egy apró, különleges csavarral kínálunk vendégeinknek. Számunkra elsődleges szempont, hogy mindig a lehető legfrissebb alapanyagokból dolgozzunk, hiszen ez nemcsak a minőséget határozza meg, hanem az egészséges étkezésnek is ez az alapja.

Hortobágy szállás félpanziós ellátási lehetőséggel


Szállodánkban lehetőség van félpanziós csomagot foglalni - ami egy kirándulós üdülésre egyértelműen a legjobb opció. Ha ezt választja, reggel 7 és 10 között szállodánk friss, ízletes, szezonális büféreggelijéből fogyaszthat tetszése szerint, ami kellő energiát biztosít egy mozgalmas napon. Napközben útba ejthet egy szimpatikus hortobágyi éttermet, vacsorára pedig várja vissza az Outlet Hotel, ahol a téli időszakban 18 és 21 óra között á éa carte kínálatunkról választhat.

Más turisztikai célpontok is könnyen elérhetőek szállodánktól


Hotelünk egyike azoknak a Hortobágy szállás lehetőségeknek, ahonnan a legendás szépségű puszta mellett más népszerű hazai turistahelyszínek is gyorsan elérhetőek autóval. A szintén lenyűgöző természeti adottságokkal rendelkező Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred tőlünk indulva 45 perc alatt elérhető, ahogy a népszerű Ökocentrumnak otthont adó Poroszló is. Ugyanakkor olyan, kevésbé ismert látványosságokat is látogatóink figyelmébe ajánlunk, mint a hoteltől mindössze 25 perc autóútra található, mesebeli látványt nyújtó tiszadobi Andrássy-kastély vagy a nemrég felújított, 20 perc alatt megközelíthető mezőcsáti gyógyfürdő is.

Meggyőzték az olvasottak? Tegye tökéletessé utazását, és foglaljon szobát még ma!