hu

Blog

Kirándulás tippek: 5+1 hely Magyarországon, ami felfedezésre vár
2024. április 5.
Nem kell külföldre utaznunk ahhoz, hogy csodás helyeken túrázhassunk. Magyarország bővelkedik a szebbnél szebb természeti helyekben. Számos - még külföldi turisták számára is - népszerű kirándulóhely található az országban. Van azonban sok olyan is, aminek a létezéséről a legtöbben nem is tudunk. Kirándulás tippek szerzéséhez olvassa el cikkünket!
Tisza-tavi túrák: élményszerzés a Tisza-tavon és környékén
2024. március 20.
Magyarország számos kirándulóhelye biztosít élményeket és csodás látnivalókat minden korosztály számára. Ilyen például az ország második legnagyobb tava, a Tisza-tó és környéke is. Akár családunkkal, gyerekekkel, akár barátokkal vagy kutyákkal indulnánk útnak, egy Tisza-tavi túra tökéletes választás lehet, hiszen ott mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő programot.
Alföldi kirándulóhelyek: 5+1 látnivaló az Alföldön
2024. február 25.
Az alföldi kirándulóhelyek listája szinte végtelen. Magyarország telis-tele van szebbnél szebb helyekkel és érdekesebbnél érdekesebb programokkal. Akár családi kirándulást tervezünk gyerekekkel, akár a barátokkal fedeznénk fel a látnivalókat, az Alföld kínálta lehetőségekből bőven válogathatunk.
Hortobágy programok: kihagyhatatlan élményeket ajánlunk
2024. február 5.
Ha az Alföld legszebb természeti értékeit szeretnénk megcsodálni, érdemes a költőien puszta tájak és a Kilenclyukú híd világa felé venni az irányt. A méltán népszerű turistacélpontok megtekintése mellett ugyanakkor Hortobágy programok terén is széles palettával büszkélkedhet. Ha már régóta tervezi, hogy ellátogat erre a csodás tájra, és jól jönne egy kis segítség az utazás megtervezéséhez, tartson velünk!
Hortobágy szállás: kényelmes wellnesshotel Polgáron
2024. január 22.
Régi álma, hogy élőben is lássa hazánk egyik ikonikus építészeti különlegességét, a Kilenclyukú hidat? Szívesen gyönyörködne a Hortobágyi Nemzeti Park gazdag növény-és állatvilágában? Részt venne valamelyik híres helyi programon? Ha bármelyik kérdésre is igen a válasza, valószínűleg Ön is elmerült már Hortobágy szállás lehetőségeinek böngészésében. Szállodánkat, a Polgár városában található Outlet Hotelt jó szívvel ajánljuk figyelmébe: közel vagyunk a nevezetességekhez, és felhőtlen pihenést biztosítunk. Foglaljon nálunk!
Babakocsis kirándulóhelyek Kelet-Magyarországon
2024. január 5.
Amikor egy család gyermekkel bővül, nincs vége az utazós kalandok sorának. Csupán egy kicsivel több utánajárás szükséges indulás előtt, hogy a program zökkenőmentes legyen, szó szerint. Kelet-Magyarország számos ismert úticélt és rejtett kincset tartogat az utazni vágyóknak, több közülük pedig babakocsivak is kényelmesen, biztonságosan bejárható. Mai blogbejegyzésünk a legjobb környékbeli babakocsis kirándulóhelyek listáját foglalja magában, a teljesség igénye nélkül. Olvasson tovább és tartson Ön is velünk!
Téli kirándulóhelyek, amiket nem érdemes kihagyni
2023. december 8.
Kirándulni nem csak nyáron lehet! Bár a "kirándulóidő" szóról sokaknak a verőfényes napsütés és az langyos hőmérséklet ugrik be, a tél is tartogat remek programlehetőségeket. Magyarország a szebbnél szebb téli kirándulóhelyek hazája - bármerre járunk, számos helyet találhatunk, amit a hidegebb hónapokban is érdemes megnézni. Nekünk azonban vitathatatlanul Polgár felé húz a szívünk: mutatunk is néhány remek úticélt, amelyet mindenkinek meg kell látogatnia élete során!
Kevésbé ismert kirándulóhelyek Kelet-Magyarországon
2023. november 15.
A jól bevált dolgoktól nehezen szakadunk el - és lássuk be, valódi örömöt jelent olyan helyekre visszatérni, ahol más sok jó élményt szereztünk. Érdemes azonban esélyt adni a kevésbé ismert kirándulóhelyek felfedezésének is! Az újdonság ereje és a rácsodálkozás mellett az is a rejtett kincsek mellett szól, hogy közel sem kell akkora tömegre számítanunk, mint a közismert úticéloknál. Kelet-Magyarországon rengeteg titkos ékszerdobozra lelhet a kíváncsi kiránduló: tartsanak velünk, és megmutatjuk a legjobbakat!
Őszi kirándulóhelyek Kelet-Magyarországon
2023. október 5.
Hamarosan itt az időszak, amikor a fák levelei ezer színben pompáznak, jegeskávé helyett jobban esik egy forró tea, a levegő pedig kicsit csípősebb lesz... Itt az ideje őszi kirándulóhelyek után nézni! Mi erősen elfogultak vagyunk a kelet-magyarországi régió iránt - hiszen annyi csodát tartogat az őszi hónapokban is! Ezért összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahol garantáltan maradandó élményeket szerezhetünk egy-egy napos kirándulások alkalmával is.
Kirándulás gyerekkel Kelet-Magyarország környékén
2023. szeptember 17.
Egy kirándulás gyerekkel teljesen más felkészülést igényel, mint egy laza összejövetel a barátokkal. Alaposabban át kell gondolni az úticélokat és a programokat, amelyek döntő többségének a lurkó igényeihez kell igazodnia. Azonban felnőttként is tartogathat érdekes és izgalmas kalandokat hazánk keleti szegmense: a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, de ne legyen erőltetett menet a kiruccanás. Vegyük számba, hova menjünk kirándulni gyerekekkel Kelet-Magyarország környékén!
Egynapos kirándulás ötletek: 5 rejtett kincs Kelet-Magyarországon
2023. augusztus 30.
Kelet-Magyarország rengeteg népszerű kirándulóhellyel büszkélkedhet. A Tisza-tó környéke, Debrecen és Hajdúszoboszló izgalmas látnivalóikkal és remek programjaikkal méltán vívták ki a hazai és nemzetközi turisták szeretetét - az ismert úticélok mellett ugyanakkor számos rejtett kincset is találhatunk ebben a régióban. Listánkon ezért olyan egynapos kirándulás ötletek találhatók, amelyekre elsőre talán nem is gondolna, mégis felejthetetlen élményekkel kecsegtetnek!
Top 5 kihagyhatatlan Tisza-tó program a kirándulni vágyóknak
2023. augusztus 9.
Amikor a Tisza-tó környékén keresnénk különböző program lehetőségeket, az első célpont legtöbbször a strandolás szokott lenni. Azonban ezen túl még számos egyéb olcsó és felejthetetlen szórakozásokkal szolgál ez a csodálatos vidék. Nézzük, melyek a legkedveltebb Tisza-tó programok az utazók és kalandvágyók számára!
Eldugott kirándulóhelyek Kelet-Magyarországon
2023. július 29.
Hazánk keleti térségében vannak olyan eldugott kirándulóhelyek, amelyek ugyan kevesebb figyelmet kapnak, mégis rengeteg természeti kincset és látnivalót kínálnak. Érdemes egy kicsit jobban körülnézni a környéken, mert igazán varázslatos helyeket találhatunk egy tavaszi-nyári kiruccanás során. Lássuk, melyek Kelet-Magyarország kevésbé közismert kirándulóhelyei!
Tavaszi kirándulóhelyek
2023. május 20.
Lassan közeledik a tavasz, amely nemcsak a virágszirmokat csalogatja elő, hanem a kedvet is egy kis kalandhoz. A téli kabátot lassan felváltja a túrabakancs, és indulhat a keresgélés tavaszi kirándulóhelyek után. Kelet-Magyarországon rengeteg gyönyörű látnivaló található, amelyek miatt mindenképp érdemes kimozdulni otthonról. Ne hagyjuk hát veszni a kikelet adta lehetőséget, és töltsük fel a hideg hónapok alatt megcsappant energiatartalékainkat egy hamisítatlan tavaszi kirándulással!
Romantikus kirándulóhelyek: 5+1 randi helyszín Kelet-Magyarországon
2023. május 4.
Ha a szokványos mozi és vacsora randikat már unjuk és szeretnénk valami különlegesebbet, ideje felvenni a túracipőket és útnak indulni. Országunk tele van varázslatos helyekkel, így, ha feldobnánk a randit, romantikus kirándulóhelyek tömkelege áll rendelkezésünkre Magyarországon. Mi lehetne romantikusabb és idillibb, mint egy madárcsicsergéstől és vízcsobogástól zengő erdő, ahol mélyeket lélegezhetünk a friss levegőn?
Látnivalók Poroszló környékén
2023. április 21.
Poroszló ősi magyar település, már Anonymus is említést tesz róla a tőle származó híres történelmi emlékekben. Manapság a magyar én nemzetközi turisták szemében is kedvelt üdülő célpont, nem véletlenül: a Tisza és a Tisza-tó felnőttek és kisgyerekek számára is tartogat izgalmakat. Látnivalók Poroszló környékén: a legnépszerűbb nevezetességek, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha a Tiszántúlon kirándul.
előző 12 következő